середа, 12 липня 2023 р.

Екологічні ініціативи Японії

Врятувати планету від забруднення вирішили японці. І запровадили нову послугу у авіа перельотах. Відтепер подорожуючим не потрібно буде брати з собою валізи, а все необхідне можна взяти на прокат. Таким чином планують перевірити кількість викидень у атмосферу та покращити повітря.

 Japan Airlines  разом із місцевим ритейлером надають базовий гардероб, якого якраз вистачить на кілька днів в іншій країні. 

Sumitomo, одна з найбільших торгових компаній Японії, нестиме відповідальність за закупівлю, прання та доставку товарів, які будуть отримані з розпроданих запасів і вживаного одягу.

Програма «Any Wear, Anywhere» спрямована полегшити навантаження пасажирів і літаків. JAL планує відстежувати зміни ваги зареєстрованого багажу пасажирів та вивчати, як це впливає на викиди вуглекислого газу літаками протягом 14 місяців випробування. Флагманський авіаперевізник Японії виконує рейси з восьми міст США, сред яких є Нью-Йорк, Бостон, Даллас та Лос-Анджелес.

Програма пропонує одяг у розмірах від маленького до дуже великого і в стилях, позначених як casual і smart casual. Комплект жіночого одягу smart-casual включає чорний жакет, три светри, два топи, дві пари широких штанів і спідницю. Чоловік, який шукає базові повсякденні зимові речі, може замовити комплект із куртки, двох светрів, двох пар штанів та толстовки. Ціни починаються приблизно від $28.

Випробування є одним з останніх нововведень на тлі багатьох екологічних ініціатив, здійснених авіакомпаніями, які прагнуть створити нешкідливий для клімату образ ведення бізнесу, попри високий рівень викидів у галузі авіаперевезень.

За матеріалами


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар